Grupacija Volvox nudi kvalitetne i konkurentne proizvode i usluge na crnogorskom tržištu.

Poštovanje dogovorenog, klijenata, zaposlenih i društvena odgovornost su osnovne vrijednosti kompanija koje posluju u sklopu grupacije Volvox.

Grupaciju Volvox čine kompanije Novi Volvox, Volvox Inžinjering i The Old Bakery.

U stalnoj težnji da budemo konkurentni i izuzetni, razvili smo se u jednog od lidera u prodaji građevinskog materijala, preradi željeza, projektovanju i izgradnji industrijskih i komercijalnih objekata.

Na crnogorskom tržištu prepoznati smo kao zastupnici renomiranih brendova građevinskih materijala kao i izvođač kompleksnih radova, za domaće i međunarodne investitore.

Svoj rast i dobre rezultate zasnivamo na timu obrazovanih, mladih i hrabrih stručnjaka.

Buduća vremena donose velika iskušenja, potrebu za novim ulaganjima, širenje kapaciteta i teritorijalne prisutnosti, što sve skupa nosi veliki rizik. Zajednički, kroz timski rad i dobru komunikaciju svih naših kompanija, nastojaćemo da idemo uspješnim stazama ka boljoj budućnosti, kako za našu kompaniju, tako za vlasnike, zaposlene, poslovne partnere i društvo.

Profesionalnost i posvećenost građenju dugoročnih partnerstava, uz snažnu finansijsku i poslovnu poziciju preporučuju grupaciju Volvox za pouzdanog partnera.