Blind vrata za stanove Torex

U salonu Novi Volvox u ponudi je novi brend blind vrata za stanove TOREX.
Vrata Torex svakoga dana otvara i zatvara više od 15 000 000 ljudi u cijelom svijetu. Oni ih biraju zbog provjerenog kvaliteta, komfornog korišćenja i dizajna.

Novi brend blind vrata Torex proširio je ponudu drvnog asortimana prodajnog salona Novi Volvox. Ova ulazna vrata za stanove posjeduju sve što je neophodno: sigurnu konstrukciju, funkcionalnost, efikasnost u zaštiti stambenog porostora, zaštitu od buke, neprijatnih mirisa i sl. Vrata su rađena po najvišim proizvodnim standardima čime nadmašuju prosječne standarde kvaliteta po pitanju bezbjednosti i izolacionih karakteristika.Torex proizvođač kontinuirano usavršava konstrukciju vrata, poboljšava funkcionalne karakteristike, kao i kvalitet izrade.
U proizvodnji se koriste isključivo kvalitetni materijali uz praćenje svjetskih trendova po pitanju dizajna.

Torex vrata, kao i ostali asortiman u salonu Novi Volvox, moguće je kupiti putem beskamatnog NLB kredita na licu mjesta, pri čemu kupac ne mora biti klijent NLBBanke. Više o ovoj mogućnosti plaćanja, možete pogledati ovdje . U prodajnom salonu prihvataju se i sve vrste kartica na rate. Osim Torex blind vrata iz ponude drvnog sektora možemo izdvojiti i unutrašnja vrata “Braća Marić” koja su jedan od najprodavanijih brendova u salonu kao i novi brend parketa “Drvoprodex”. Drvoprodex je funkcionalan, atraktivan i dugotrajan parket koji nudimo u više klasa i boja.

Posjetite naš salon u ulici Vojislavljevića 91 (magistralni put kroz Dahnu/Zabjelo u Podgorici) i odaberite kvalitetne proizvode za svoj stan! Radno vrijeme salona je od 7 do 20h svakog radnog dana i subotom.

Share