25. mart 2022. godine

Kupite odmah platite u ratama

Vrhunski austrijski troslojni parket može se kupiti i platiti u ratama u prodajnom salonu Novi Volvox u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo). Kupci mogu zamijeniti parket u svojoj dnevnoj sobi i trpezariji, za samo 29,99 eura mjesečno. U cijenu je uključen troslojni parket, prevoz i ugradnja na teritoriji Podgorice, kao i materijal: prajmer, ljepilo, lajsne.

U salonu Novi Volvox aktuelan je promotivni period na proizvode stolarije. Uz novi popust od 15% na sva unutrašnja vrata proizvođača „Braća Marić“ i akciju na sigurnosna Torex blind vrata, parket izuzetnog kvaliteta, austrijskog proizvođača Scheucher, sada se može kupiti po cijeni od samo 29,99 eura mjesečno. Stogodišnje iskustvo ovog proizvođača u kreiranju jednog od najboljih svjetskih parketa, doprinijelo je da su Scheucher parketi traženi širom svijeta.

Birajući među brojnim nijansama drveta, kupci mogu zamijeniti parket u svojoj dnevnoj sobi i trpezariji, za samo 29,99 eura mjesečno, bez kamate, posredstvom NLB Banke. U cijenu je uključen troslojni parket, kao i materijal: prajmer, ljepilo, lajsne. U cijenu je takođe uključen prevoz materijala i ugradnja parketa na teritoriji Podgorice, a moguć je dogovor u vezi prevoza i ugradnje i u drugim opštinama.
Kredit se odobrava svim zaposlenim licima i penzionerima Fonda PIO Crne Gore, a kupac ne mora biti klijent NLB Banke da bi mu bio odobren ovaj kredit.

Procjena ponuđene cijene vršena je na primjeru površine dnevne sobe i trpezarije, oko 20m2. Ukupna cijena sa ugradnjom na teritoriji Podgorice je 1079,64 eura. U slučaju otplate na kredit u trajanju od 36 mjeseci, rata je 29,99 eura. Ukoliko to žele, kupci mogu platiti parket i gotovinski ili putem Premium kartice na rate Hipotekarne banke, CKB Shopping kao i NLB Libero karticom.

Ako ste zainteresovani za kupovinu na kredit u salonu Novi Volvox, ovdje ćete pronaći više detalja.

Dobro došli u novi prodajni salon Novog Volvoxa!

Kreditiranje bez kamate posredstvom NLB Banke.
Reprezentativni primjer za konkretnu ponudu parketa:

Za iznos kredita od 1079,64 EUR i rok otplate 36 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0.00%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (0 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 0 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 1079,64 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 29,99 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita, kao i administrativna zabrana.

Share