Za kuće i stanove – kvalitetna unutrašnja vrata na promotivnom popustu

U prodajnom salonu Novi Volvox u ulici Vojislavljevića br. 91 (magistralni put kroz Dahnu/Zabjelo), povodom početka proljećne sezone sređivanja enterijera i eksterijera, u toku je popust na unutrašnja vrata za kuće i stanove proizvođača „Braća Marić“.Promotivni popust od 20% odobrava se na sve modele unutrašnjih vrata ovog proizvođača. U pitanju su vrata izuzetnog kvaliteta za kojima vlada veliko interesovanje u okruženju i na svim tržištima Evropske unije.

U salonu Novi Volvox počeo je promotivni period za proizvode stolarije. Uz popust od 20%, u mnoštvu modela i nijansi, kupci mogu izabrati odgovarajuća unutrašnja vrata proizvođača „Braća Marić“.
Velika prednost za kupca, osim izuzetnog dizajna i kvaliteta, jeste naručivanje ovih vrata po mjeri odgovarajućeg objekta i prostorija.

„Braća Marić“ sobna vrata odlikuju savršena estetika i kvalitet. Rezultat njihovog višedecenijskog iskustva u proizvodnji, selekciji materijala, tehnologiji i dizajnu su unutrašnja vrata najvišeg kvaliteta.
Ova vrata su posebno zapažena na tržištu Italije što je rezultiralo saradnjom sa italijanskim dizajnerima koji sada kreiraju pojedine modele ovih proizvoda. Osim Italije, vrata „Braća Marić“ izvoze se na preko 150 lokacija u okviru Evropske unije.

U ponudi je više modela, tzv. „Druga linija“ i Ekonomik, sa veoma velikom otpornošću na habanje i UV zračenje što daje postojanost boje vrata na duži vremenski period. Ekskluziv modeli karakteristični su po konstrukciji vratnog krila koje se cijelom dužinom radi od „sendviča“ punog drveta i mdf-a čime se dobija puno krilo izuzetno velike čvrstine. Eco Line kolekcija sobnih vrata izrađena je od ekoloških materijala a odlikuje se bogatstvom teksture i izgledom masivnog drveta u prefinjenoj rustičnoj formi. Kupci mogu izabrati bilo koji od ovih modela uz popust 20% za gotovinsko plaćanje.

U prodajnom salonu, moguće je dobiti kredit na licu mjesta, bez kamate, u iznosima do 5000€ na 36 mjesečnih rata. Kupac – zaposleno lice ili penzioner, može biti klijent bilo koje od banaka i ne mora biti klijent NLB banke da bi kredit bio odobren. Više o Kreditu na licu mjesta možete pogledati ovdje.

Dobro došli u novi prodajni salon Novog Volvoxa!

Share