11. februar 2022. godine

Mjesečna rata za Torex blind vrata 16,99€, osiguranje na poklon

U salonu Novi Volvox u toku je promotivna prodaja novih Torex blind sigurnosnih vrata koja se mogu kupiti po cijeni od samo 16,99 eura mjesečno, bez kamate, posredstvom kredita na licu mjesta NLB Banke.

Cijena uključuje uslugu prevoza i ugradnje na teritoriji Podgorice, dok je moguć dogovor u vezi prevoza i ugradnje novih vrata i u drugim opštinama.

Beskamatni kredit odobrava se svim zaposlenim licima i penzionerima Fonda PIO Crne Gore, a kupac ne mora biti klijent NLB Banke da bi mu kredit bio odobren.

Novi Volvox kupcima ovih sigurnosnih blind vrata, posredstvom Generali osiguranja Montenegro, poklanja polisu osiguranja stana na period od jedne godine. Osiguranjem će Vaš objekat biti pokriven od požara, eksplozije, provalne krađe i razbojništva, loma stakla i drugih rizika u skladu sa Uslovima osiguranja.

Ukupna cijena blind vrata sa prevozom i ugradnjom na teritoriji Podgorice je 407,76 eura. U slučaju otplate na kredit u trajanju 24 mjeseca, rata je 16,99 eura. Ukoliko to žele, kupci mogu platiti vrata i gotovinski.

Dobro došli u prodajni salon Novog Volvoxa!

Kreditiranje bez kamate posredstvom NLB banke.
Reprezentativni primjer za konkretnu ponudu Torex sigurnosnih blind vrata:
Za iznos kredita od 407,76 EUR i rok otplate 24 mjeseca, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0.00%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (0 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 0 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 407,76 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 16,99 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenjekorisnika kredita, kao i administrativna zabrana.

Share