Popust Novi Volvox

U prodajnom salonu keramike, sanitarija, stolarije i boja Novi Volvox, kao i u nedavno otvorenom salonu instalacija i rasvjete, počinje sedmica popusta povodom 1. rođendana otvaranja modernog maloprodajnog salona. Brojni popusti trajaće od 1. do 6. novembra.

U salonima Novi Volvox u Podgorici, u ulici Vojislavljevića (magistralni put kroz Dahnu/Zabjelo) počinju popusti povodom jubileja otvaranja modernog maloprodajnog salona.

U salonu keramike, sanitarija, stolarije i unutrašnjih boja za drvo i metal, od 1. do 6. novembra, cijene ovih proizvoda biće snižene za 20%.

U ovom prodajnom objektu, kupci mogu pronaći širok izbor keramike poznatih svjetskih proizvodjača kao što su Marazzi, Ragno, Love Tiles, Keope, lepezu drvnih proizvoda: parketa, među kojima i najkvalitetniji austrijski parket Scheucher sa tradicijom proizvodnje dugom više od 100 godina, zatim laminata, brodskih bodova, unutrašnjih vrata “Braća Marić”, kao i mnogih drugih brendova sobnih i blind vrata za kuće i stanove. Popust od 20% važi i za unutrašnje boje za drvo i metal, kao i za sve proizvode sanitarija: umivaonike, česme, tuš kabine i sl.

Popust Novi Volvox

U nedavno otvorenom salonu rasvjete i instalacija, u istom periodu, od 1. do 6. novembra, uz popust od 15% na kompletan asortiman, klijenti će pronaći proizvode za rasvjetu kao i široku lepezu elektro proizvoda za kuće, stanove i poslovne objekte. Prekidači, utičnice, smart sistemi renomiranih svjetskih proizvodjača Schneider Electric, TEM, Loxone, kao i ostali dobro poznati materijal za domaćinstvo, unutrašnja i fasadna rasvjeta, vodovodni i ostali materijal za kuće i objekte može se pronaći u ovom salonu, po povoljnim cijenama, a sada i uz pomenuti popust.

Dobrodošli u salon keramike, sanitarija, drvnog programa, fasadnog materijala i boja u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici. Radno vrijeme salona je od 7 do 20h svakog radnog dana i subotom. Salon instalacija i rasvjete možete posjetiti u istoj ulici, Vojislavljevića br. 81, radnim danima od 7 do 17h i subotom od 7 do 15h.

Napomena: Popust važi za lagerski asortiman i ne odobrava se na već snižene artikle i akcijske cijene.

Share