Jedinstvene prilike ne treba propuštati!

Stanovi u Budvi po super povoljnim cijenama

U popularnom kompleksu “The Old Bakery” u Budvi, možete pronaći komforne dvosobne i trosobne stanove različitih kvadratura po super povoljnim cijenama. Stanovi su odmah useljivi, uknjiženi i spremni za stanovanje ili čak i izdavanje, što znači da potencijalni kupci imaju mogućnost za brz povrat svoje investicije.

Izuzetna lokacija “The Old Bakery” kompleksa u Budvi omogućava mir i odmor, a u isto vrijeme blizinu svih neophodnih sadržaja. Dječji vrtić, javni park, megamarket u okviru samog kompleksa čine stanovanje u ovom kvartu izuzetno praktičnim za svaku porodicu. Kompleks se nalazi na samo 10 minuta hoda od centra Budve i 20 minuta od Starog grada. Smješten je neposredno uz zelenu oazu brda Dubovica što omogućava strujanje svježeg vazduha i mir od gradske vreve. Uz blizinu zelenog prirodnog ambijenta, ovi stanovi su nedaleko i od javnog parka, a posebna pogodnost je i minimalna udaljenost od topliškog puta i zaobilaznice. Ukoliko želite brz izlazak iz Budve, ovo je idealna lokacija za odlazak do Tivta i Kotora i obližnjih plaža Jaz, Trsteno, Ploče itd. Orijentacija kompleksa ka jugoistoku, blizina brda Dubovica i putne zaobilaznice omogućavaju mir i odmor kao i nesmetano kretanje kroz grad bez zadržavanja i saobraćajnih gužvi.

Najsavremenije metode gradnje i kvalitetni materijali obezbjeđuju maksimalan komfor, a veći broj stanova prodaje se i sa pripadajućim garažama što je dodatna povoljnost za sve koji žele komfor i bezbrižnost.

Kompanija Novi Volvox nudi i luksuzne stanove u Soho City kompleksu, u jednom od najsunčanijih evropskih gradova – Baru, koji su locirani na samo 250m od mora. Idealna pozicija, blizina šetališta uz more kao i maslinjaka čini ovaj kompleks mjestom za pravo uživanje. Osim izuzetnog komfora stanova, kvaliteta gradnje i pozicije u samom gradu, dosadašnji kupci posebno su cijenili brz i lak izlazak na magistralni put kao i blizinu Ade Bojane i ulcinjskih plaža.

Više informacija o ovoj ponudi može se dobiti pozivom na +382 (0)67 44 88 22 (klasičan i Viber poziv) ili putem e-mail adrese nekretnine@novivolvox.me.

Naš cilj je da svaki kupac bude zadovoljan i sigurni smo da ćemo lako dogovoriti vašu kupovinu.

Za sve vas koji želite da stvorite svoj dom ili uživate u svom apartmanu u Budvi, u saradnji sa NLB Bankom obezbijedjena je specijalna ponuda stambenih kredita za kupovinu stana iz ponude The Old Bakery.

Iskoristite posebnu kamatnu stopu već od 3.49% + 6M Euribor (varijabilna) ili 4.49% (fiksna), uz koju imate poklon – obradu kredita i procjenu nepokretnosti.

Pozovite NLB Banku na 19888 – rado će vas podržati u rješavanju jedne od najvažnijih životnih investicija.

Reprezentativni primjer

Stambeni kredit: varijabilna kamatna stopa (3,49% + 6M Euribor): Za iznos kredita od 40.000 EUR i rok otplate 240 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) 3,49% + 6M Euribor, efektivna kamatna stopa (EKS) 3,67%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS), uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita, naknada za 4 mjenice (1 mjenica korisnika kredita, 3 mjenice investitora) (8 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (3,50 EUR), trošak polise osiguranja života 401,76 EUR (Iznos premije se plaća jednokratno i zavisi od zdravstvenog stanja klijenta. Pristupna starost uzeta u primjeru je 35 godina.). (Ukupno: 413,26 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 56.051,36 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 231,84 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita. Ukoliko je za odobrenje kredita potrebno obezbijediti i druge instrumente obezbjeđenja, potrebno je da se korisnik obaveže na zaključenje ugovora o dodatnim uslugama, u kom slučaju u dodatne naknade koje ne ulaze u navedeni obračun efektivne kamatne stope, spadaju i troškovi koji se odnose na te dodatne usluge (npr. troškovi polise osiguranja, troškovi izdavanja lista nepokretnosti i sl.). EKS je važeća na datum informativnog obračuna 17.10.2019. godine. Korekcija Euribor-a se vrši dva puta godišnje (1. januara i 1. jula).

Raspoloživi stanovi

 

R.br. Lamela Oznaka PD Sprat Struktura m2 Izgled stana
1 C1 A03 136 prizemlje trosoban 86 Izgled stana
2 A1 A84 707 IX sprat trosoban 105
3 A2 S97/98 711 IX sprat trosoban 140
4 C3 A30 327 III sprat trosoban 97 Izgled stana
5 C2 A03 216 prizemlje dvosoban 69 Izgled stana
6 C2 A08 221 prizemlje dvosoban 69 Izgled stana
7 C2 A13 226 I sprat dvosoban 69 Izgled stana
8 C3 A21 318 II sprat trosoban 97
9 C3 A03 300 prizemlje trosoban 97
10 C3 A12 309 I sprat trosoban 97