3. mart 2022. godine

Rasvjeta na popustu do 20%

Moderna i raznovrsna rasvjeta, lusteri, visilice, podne i stone lampe, zidne i ugradne svjetiljke, baštenska i fasadna rasvjeta dio su ponude salona Novi Volvox. Novi sektor rasvjete otvoren je u prodajno izložbenom salonu u ulici Vojislavljevića br. 91 u Podgorici.

U prodajno izložbenom salonu Novi Volvox, otvoren je novi sektor rasvjete sa raznovrsnom ponudom proizvoda za osvjetljenje doma i spoljašnju i fasadnu rasvjetu.

Brojni brendovi, raznovrstan dizajn, proizvodi prilagođeni svakom prostoru, renomirani brendovi najpoznatijih svjetskih proizvodjača opreme za instalacije, rasvjetu i smart sisteme karakteristika su novog prodajnog sektora.

Povodom otvaranja, Novi Volvox omogućio je popust do 20% na unutrašnju dekorativnu i spoljnu rasvjetu. U pitanju su proizvodi koje neizostavno treba birati prilikom sređivanja stana, gradnje kuće ili poslovnih prostora.

Građani, projektanti i arhitekte, uz pomoć specijalizovanog konsultanta za osvjetljenje, galanteriju i smart sisteme, u ovom salonu mogu dobiti informacije kako realizovati i najzahtjevnije planove za sređivanje svog enterijera.

U prodajnom salonu Novi Volvox kupci mogu pronaći širok asortiman keramike, sanitarija, unutrašnjih i blind vrata, parketa i raznih vrsta podova, fasadnog, građevinskog i ostalog materijala.

U toku su akcijske ponude i promotivni popusti, a omogućeni su plaćanje u ratama putem beskamatnog kredita i kartica na rate, kao i popusti u slučaju gotovinskog plaćanja.
Kupci kojima su potrebne instalacije jake i slabe struje, vodovoda, kanalizacije i termotehnike, ove proizvode mogu pronaći u našem drugom objektu, u istoj ulici, Vojislavljevića br. 81.

Dobro došli u salon Novi Volvox!

Share